MEGOSZTÁS

A program neve: Play&Stay Kispályás Davis Kupa
Helyszín: 1101 Budapest, Népliget, Építők Teniszklub
Időpont: 2018.09.15. 11.00-15.00

Szerettel várunk mindenkit a Magyar Tenisz Szövetség play&stay csapatversenyén.

A program szervezője: teniszport.hu

A verseny részletei: 

 • MTSZ kiskönyvel nem rendelkező játékosok is indulhatnak, csak egy születési dátumot igazoló fényképes igazolvány szükséges. (pl. diákigazolvány)
 • A versenyre két fős csapatok jelentkezését várjuk: melynek tagjai play&stay korúak, azaz 2007, vagy fiatalabb születésűek. Lehet fiú-fiú, fiú-lány, és lány-lány összeállítású. Nem azonos klubban játszók is indulhatnak egy csapatként. A csapat két tagját erősorrendbe kell állítani: 1. az idősebb, tapasztaltabb játékos, 2. a kevésbé tapasztalt, fiatalabb játékos.
 • Sorsolásnál figyelembe vesszük a csapatok 2 tagjának nemét, összévszámát.
 • A csapatoknak körmérkőzéses rendszerben kell versenyezniük a többi csapat ellen. Egy találkozó két egyéni (7 nyert pontra) és egy páros mérkőzésből áll. A piros pályás páros mérkőzésen ütésenként cserélve kell lejátszani a labdameneteket, az adogatás rendje a páros tie-break szabályai szerint váltakozik. Létszámtól függően 3-4 találkozóra számíthatnak a csapatok.
 • Minden korosztály piros pályán, piros labdával mérkőzik meg egymással, középvonal nem lesz behúzva.
 • Minden mérkőzést 7 nyert pontra kell játszani, 6:6-nál döntő pont.
 • A jelentkező csapatokat létszámtól függően 3-asával, 4-esével, vagy 5-ösével sorsoljuk csoportokba, ahol mindenki mindenki ellen játszik egy-egy egyéni meccset, és egy párost. A lebonyolítás menete a helyszíni nevezések feldolgozása után válik véglegessé, akkor ismertetjük.

Nevezés: Előnevezés szükséges! Emailt kell írni a gyerektenisznap@gmail.com címre, a következő adatokkal:

 • 1.-es (erősebb) játékos neve, születési év/hó/nap, klub neve
 • 2-es játékos neve, születési év/hó/nap, klub neve

1 kisérő neve és telefonos elérhetősége.

Az emailen jelentkező első 48 pár jelentkezését tudjuk elfogadni, a többiek a nevezés időrendjében várólistára kerülnek.

Minden előnevezőnek meg kell jelennie a helyszíni nevezésen 11.00-11.30-ig! A verseny szigorú időkeretek között zajlik, ezért a 11.30-ig meg nem jelenőket már nem tudjuk fogadni, helyükre várólistás csapatok kerülnek.

Eredményhirdetés: Az ünnepélyes eredményhirdetés tervezett időpontja: 14.45. Minden csapat 3 db jegyet kap a 16.00 órakor kezdődő Davis Kupa páros mérkőzésre, és 1-1 db dedikált teniszlabdát a magyar válogatott tagjainak aláírásával. I-III. helyezettek érem, többiek emlékérem.

A verseny után igény szerint buszokkal segítjük a csapatok gyors átjutását a Davis Kupa helyszínére a Lurdy-ház parkolójába. Itt 15.30-kor közös fényképezés lesz a magyar válogatott tagjaival, majd 16.00 órakor kezdődik a páros mérkőzés.

Ára: INGYENES RENDEZVÉNY

PROFIL

teniszverseny

 • Teniszprogram
 • Teniszverseny