MEGOSZTÁS

Felhasználónév: Zoltán

A munkavégzés helyszíne: Szentendre. Kérésre a részletek egyeztetése után más pályán is vállalok oktatást.

Születés éve: 1962

Mely évben dolgozott először edzőként?: 1985

Külföldi munkatapasztalat: 1 év Németország Pappenheim

Egyéb végzettségek: SE – TSK: Bsc testnevelő – edző(testépítés)

Bemutatkozás:  Régen volt, talán igaz sem volt, amikor először mentem le 5 vagy 6 évesen a fehérgyarmati teniszpályára és szedtem Édesapámék mérkőzésein a labdát. Nagy dolog volt, hogy kölyökként a felnőttek között rohangálhattam, csúszhattam az akkor még fehér labdák után, vihettem a vizet és a törölközőt a nyári melegben a játékosoknak, amitől egyre inkább rabjává váltam a tenisznek. A vörös salak színe és pora, valamint maga a játék egyre jobban megbabonázott. Figyeltem a játékot, próbáltam ellesni a mozdulatokat, amelyeket a pálya melletti falnál akartam tökélyre fejleszteni Édesapám akkor még hatalmasnak tűnő, nehéz faütőjével.
A vörös salak ekkor pecsételte meg az életemet. Teniszedző lettem!.

A tenisz megtanított a becsületes játékra, a küzdésre, a rendszerességre és nem utolsó sorban, a társasági életben való részvételre, viselkedésre. Új társakra, barátokra találtam a pályán, akikhez jó tartozni, akikkel jó játszani és beszélgetni.
Fiatalon versenyező voltam Nyíregyházán és Budapesten, majd a Testnevelési Egyetemen szereztem tenisz szakedzői diplomát, mellyel az első magyarországi zártkörű, magánklubban, helyezkedtem el edzőként.

Az egyetem alatt már elkezdtem a csoportos és egyéni teniszoktatást és egyre több gyereket és felnőttet tanítottam meg a tenisz szeretetére,,technikájára, taktikájára, etikettjére
Kis kitérőként dolgoztam Németországban, annak érdekében, hogy német nyelvtudásomat erősítsem és még több szakmai tapasztalatra tegyek szert.
A német mellett oktatást vállalok angol nyelven is.

Etikai kódex: Elfogadom a teniszport.hu edzői etikai kódexét

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot ezzel az edzővel, írj neki üzenetet!

  KÜLDŐ NEVE: (kötelező)

  KÜLDŐ E-MAIL CÍME (kötelező)

  ÜZENET (kötelező)

  [recaptcha]

  PROFIL

  erőnléti edző

  • Teniszedző