MEGOSZTÁS

Felhasználónév: Krisztina

 

A munkavégzés helyszíne: Szeged

Születés éve: 1978

Legmagasabb szakirányú végzettség: sportoktató (tenisz)

Mely évben dolgozott először edzőként: 1999

Bemutatkozás: 
Facebook: Teniszoktatás – Szeged – Duba Krisztina
Gyerekfitnesz oktató – IWI (2014)
Sportoktatói OKJ-s szakképesítés – tenisz (1998)
SZTE ÁJTK Munkaügyi Kapcsolatok főiskolai szak
JATE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium, Szeged

A „szerelem” 10 éves koromban kezdődött, ekkor ismerkedtem meg a tenisszel. Az edzőm halála után nem sokkal, teljesen véletlen bukkantam a sportoktatói képzés hirdetésére egy újságban. Úgy gondoltam, miért ne?! Miután elvégeztem a tanfolyamot, szerettem volna kipróbálni magam, vajon menne-e ez nekem, milyen is lehet edzősködni…?! Nagy Ági volt az, aki maga mellé fogadott és hagyta, hogy először csak nézőként, később már segédedzőként, majd önálló edzőként is tagja legyek a csapatának, sőt megörököltem tőle, amit Ő felépített! (Ezúton is köszi Ági! 🙂 )
Amellett, hogy nagyon sok mindennel foglalkoztam és foglalkozom a mai napig (pályázatírás, büfé-vendéglátás – árubeszerzés, voltam élelmiszerboltban boltvezető-tulajdonos, családi vállalkozásokban vagyok ügyintéző, Avon tanácsadóként is működöm, ingatlan bérbeadással és egy kis tornaterem menedzselésével is próbálkozom) a tenisz jelenti az állandóságot az életemben.
Szegeden a Gellért Szabadidőközpontban 1999 márciusától kezdve foglalkozom folyamatosan 4-18 éves gyerekek, fiatalok (néha felnőttek) oktatásával. Feladatom az utánpótlás-nevelés és az úgynevezett „hobbi” teniszezők tanítása, tehát versenytenisszel nem, illetve csak 9-10 éves korig (Play and Stay) foglalkozom. Ez azonban nem jelenti azt, hogy akinek komolyabb tervei vannak a tenisszel kapcsolatban, ne lenne nálam jó helyen. Sőt! Bizton állíthatom, olyan alaptudást szereznek edzéseimen a gyerekek, amire a későbbiekben nagyon jól lehet építeni. Sok olyan tanítványom volt, akik később – természetesen már más edzők irányításával – komoly eredményeket értek el… Az igen széleskörűen fejlesztő, változatos edzésprogramnak köszönhetően pedig nem feltétlenül csak a teniszben lesznek sikeresek a gyermekek, hanem az élet minden területén érezhetik a sport jótékony hatását! Ezen túl megszeretik a mozgást, a teniszt és barátokat is szereznek…
30-40 gyerekkel dolgozom folyamatosan, 6-8 fős csoportokban. Nagyon szeretem amit csinálok és szerencsésnek érzem magam, amiért megtaláltam a hivatásom! Azt szoktam mondani: „aki meg akar tanulni teniszezni, azt én megtanítom!” Várok mindenkit szeretettel!

Etikai kódex: Elfogadom a teniszport.hu edzői etikai kódexét

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot ezzel az edzővel, küldj neki üzenetet!

  KÜLDŐ NEVE: (kötelező)

  KÜLDŐ E-MAIL CÍME (kötelező)

  ÜZENET (kötelező)

  [recaptcha]

  PROFIL

  mini - tenisz / play and stay oktatás gyermektanfolyamok egyéni óra felnőtteknek egyéni óra gyermekeknek

  • Teniszedző