Andy Murray kondi feladatai

150 150 teniszport.hu |

1. Elhelyezünk 4 bólyát a teniszpályára. Az elsőt a középvonalra, a T vonal és a háló között félúton, a 2. – t, és a 3. –t vele egy vonalban az két oldalvonalra. A futógyakorlat a középjeltől indul. Előre vágta az 1. bólyáig, onnan oldalazó futás a 2. bólyához, onnan oldlazó futás a harmadik bólyához, onnan oldalazó futás a 1. bólyához, majd hátrafele futás a középjelig.(Murray eredménye: 10 másodperc)

2. Teniszütővel a kézben elhelyezkedünk az oldalvonal és a középvonal között középen. 30 másodpercen át folyamatosan megérintjük felváltva egyszer a középvonalat, egyszer az oldalvonalat. Minél több érintésnek kell beleférnie a 30 másodpercbe. (Murray eredménye: 32)

3. Körülbelül térdmagasságban tartunk egy gumikötelet, e fölött kell a játékosnak oldal irányban 30 másodpercen át folyamatosan szökdelnie. (Murray eredménye: 43 ugrás)

4. Fej fölötti medicinlabda dobás két kézzel, oldalvonaltól oldalvonalig. A túloldali belső oldalvonalon két egymástól kb. 1 méterre elhelyezett bólya jelöli a célterületet.